Priser på behandling

På klinikken kan du i ro og mag sammen med din behandler drøfte de forskellige behandlingsmuligheder og blive grundigt orienteret om prisen på behandlingen før vi går igang. På klinikken finder du også den lovpligtige prisliste, som indeholder priser på et udsnit af de mest gængse behandlinger. Du er velkommen til at ringe til os i åbningstiden vedr. behandlingspriser og – alternativer. Du kan også benytte email info@jeppesensklinik.dk, men husk da at oplyse om et telefonnummer vi kan ringe dig op på.

Faste priser og faste tilbud

Hos os får du altid et individuelt behandlingsforslag på større behandlinger, så du er med i processen hele vejen – fra omfanget af behandlingen til din investering i sunde og stærke tænder samt den måde, du vil finansiere behandlingen.

Det er kun en mindre del af de behandlinger vi tilbyder, som vi rent faktisk selv har indflydelse på prisen af. De fleste er bestemt af sygesikringsoverenskomsten.

Som alle andre, er vi nødt til at opgive vore priser i et interval. Det er nødvendigt da det ikke er muligt at sammenligne eksempelvis to huller i to tænder. De er aldrig ens, og kræver forskellige tilgange, materialer, og materialemængder. Tidsforbruget er også individuelt fra tand til tand. Når vi har undersøgt dine tænder, kan vi give dig et fast tilbud. Det vil ofte være en god ide at være medlem af sygesikringen ”danmark”.